PARTNERI

– popust na preglede i dijagnostičke pretrage – 30%
– popust na lasersko skidanje dioptrije – 30%
– popust na ostale operativne zahvate – 10%
U slučaju kada važe akcijski popusti na usluge, popusti se ne zbrajaju nego se primjenjuje popust koji je viši.

CENTROTRANS-EUROLINES – možete ostvariti popust 5% na grupna organizovana putovanja autobusom i avionom
5% na ljetovanja na Jadranu, Albaniji i u Turskoj, kao i drugim destinacijama u zavisnosti od aktualne ponude.

Optika OPTICOM – imate mogućnost povlaštene cijene za sljedeće usluge:
– Popust na kupovinu sunčanih naočara od 10 %
– Popust na kupovinu korekcijskih okvira od 15 %
– Popust na kupovinu korekcijskih stakala od 15 %
Ul. Kurta Schorka 7, WISA Stup, Više informacija na tel. 033 452 993

TERMALNA RIVIJERA – ILIDŽA
možete ostvariti popust za POJEDINAČNE KARTE za odrasle– termini boravka na bazenima tokom redovnog rada bazena od 09.00 – 22.00h
– radnim danima cijeli dan po cijeni od 6 KM po osobi
– vikendom i praznicima po cijeni od 8 KM po osobi
Poseban popust u iznosu od 10% na važeći cjenovnik za sljedeće karte:
• Mjesečna karta za jednu osobu
• Mjesečna karta „U paru“

FITNESS CENTRA „OXIDE GYM“
POJEDINAČNE MJESEČNE ČLANSKE KARTE za odrasle – termini boravka u Fitness centru „OXIDE GYM“ od 06.00 – 24.00h
• TERETANA po cijeni od 49KM po osobi
• TERETANA I AEROBIC po cijeni od 59KM po osobi
• DNEVNA KARTA po cijeni od 7KM

OLIMPIJSKI BAZEN OTOKA – imate mogućnost cijene za:
Mjesečna pojedinačna karta za korištenje bazena, teretane i fitnes sale
• prva kupovina u koju je uključena i magnetna kartica iznosi 60,00 KM a svaka naredna kupovina 50,00 KM
Polugodišnja pojedinačna karta za korištenje bazena, teretane i fitnes sale
• prva kupovina u iznosu od 200,00 KM u koju je uključena i magnetna kartica, a za svaku narednu kupovinu cijena je 190,00KM
Godišnja pojedinačna karta za korištenje bazena, teretane i fitnes sale
340,00 KM u cijenu je uključena i magnetna kartica
Sindikalnu kartu može koristiti i jedan član Vaše uže porodice (supružnici i djeca) isključivo pojedinačno, uz prijavu podataka člana koji će koristiti sindikalnu kartu, pri kupovini sindikalne karte na blagajni J.P.“Olimpiski bazen Otoka“ d.o.o. Sarajevo.

M BIKE d o o TUZLA, SARAJEVO, MOSTAR Za članove Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u popust od 7%, a koji važi isključivo na sve robe i usluge koje su u ponudi M-Bike d.o.o.. Da bi se ostvario popust prilikom kupovine karata, potrebno je priložiti člansku kartu sindikata.

AJDINOVIĆI / SPORTSKO REKREATIVNI CENTAR
Članovi Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u ostvaruju popust 20 % na usluge višednevnog boravka (Ultra all inclusive) u Centru a po aktuelnom cjenovniku, osim na Dnevni all inclusive aranžman na koji ostvaruje cijenu od 30,00 KM / odrasla osoba (sa uračunatim popustom), a za djecu od 5-15 godina dnevni All inclusive aranžman iznosi 15KM.

FITPASS KARTICA FitPass je koncept koji Vam omogućava da sa samo jednom karticom i jednom članarinom koristite preko 60 sportskih i rekreativnih objekata u BiH. Vama kao članovima, Vaš sindikat je obezbijedio veliki popust, tako da cijena koju nudimo Vama iznosi 40KM po kartici.Sve prijave i informacije sa traženim podacima dostavljate na m.zimic@fitpass.ba. Kontakti: kontakt@fitpass.ba, Telefoni: 033/867-591, 062/968-040