Članske pogodnosti

logo-termalna

Ako ste član Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u imate mogućnost povlaštene cijene za sljedeće pakete iz ponude TERMALNE RIVIJERE ILIDŽA: ODRASLE OSOBE :
radnim danima cijeli dan po cijeni od 6 KM po osobi
vikendom i praznicima po cijeni od 8 KM po

Poseban popust u iznosu od 10% na važeći cjenovnik za sljedeće karte:
Mjesećna karta za jednu osobu
Mjesećna karta “u paru”

Ugovor važi do 31.05.2017.godine

sportsko-rekreativni-centar-ajdinoviciAJDINOVIĆI / SPORTSKO REKREATIVNI CENTAR

Članovi Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u ostvaruju popust 20 % na usluge višednevnog boravka  (Ultra all inclusive) u Centru a po aktuelnom cjenovniku, osim na Dnevni all inclusive aranžman na koji ostvaruje cijenu od 30,00 KM / odrasla osoba (sa uračunatim popustom), a za djecu od 5-15 godina dnevni All inclusive aranžman iznosi 15KM.

opticom

Ako ste član Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u imate mogućnost povlaštene cijene u optici OPTICOM
-Popust na kupovinu sunčanih naočara od 10 %
-Popust na kupovinu korekcijskih okvira od 15 %
-Popust na kupovinu korekcijskih stakala od 15 %
Opticom d.o.o. Sarajevo je društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i popravke, trgovinu na veliko i malo ortopedskim pomagalima (korekcijskim okvirima i korekcijskim staklima) i sunčanim naočarima.

TC WISA Stup, Ul. Kurta Schorka 7, Kontakt tel. 033 452 993

SVI članovi Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u kao i članovi njihovih porodica imaju mogućnost povlaštene cijene usluga POLIKLINIKE SVJETLOST:

• popust na preglede i dijagnostičke pretrage – 30%
  • popust na lasersko skidanje dioptrije – 30%
  • popust na ostale operativne zahvate – 10%

U slučaju kada važe akcijski popusti na usluge, popusti se ne zbrajaju nego se primjenjuje popust koji je viši.

centrotours Ako ste član Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u možete ostvariti popust kod CENTROTRANS-EUROLINES   • 5% na grupna organizovana putovanja autobusom i avionom • 5% na ljetovanja na Jadranu, Albaniji i u Turskoj, kao i drugim destinacijama u zavisnosti od aktualne ponude. Gore navedeni popusti su kumulativni na postojeće akcijske popuste, specijalne ponude ili ponude sa već postojećim popustima, tj. dodaju se na postojeće pogodnosti. www.centrotours.ba Turska LJETO 2016

Olimpijski bazen Ako ste član Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u imate mogućnost korištenja Olimpijskog bazena Otoka po sniženim cijenama pojedinačnih karata za korištenje rekreativnih usluga : bazena, teretane i fitnes sale. Mjesečna pojedinačna karta za korištenje bazena, teretane i fitnes sale prva kupovina u koju je uključena i magnetna kartica iznosi 60,00 KM a svaka naredna kupovina 50,00 KM Polugodišnja pojedinačna karta za korištenje bazena, teretane i fitnes sale; prva kupovina u iznosu od 200,00 KM u koju je uključena i magnetna kartica, a za svaku narednu kupovinu cijena je 190,00KM Godišnja pojedinačna karta za korištenje bazena, teretane i fitnes sale; 340,00 KM u cijenu je uključena i magnetna kartica Sindikalnu kartu može koristiti i jedan član Vaše uže porodice (supružnici i djeca) isključivo pojedinačno, uz prijavu podataka člana koji će koristiti sindikalnu kartu, pri kupovini sindikalne karte na blagajni J.P.“Olimpiski bazen Otoka“ d.o.o. Sarajevo