Članske pogodnosti

FITPASS KARTICA

FitPass je koncept koji Vam omogućava da sa samo jednom karticom i jednom članarinom koristite preko 60 sportskih i rekreativnih objekata u BiH.

Vama kao članovima, Vaš sindikat je obezbijedio veliki popust, tako da cijena koju nudimo Vama iznosi 50KM po kartici.

Sve prijave i informacije sa traženim podacima dostavljate na m.zimic@fitpass.ba.

Kontakti: kontakt@fitpass.ba, Telefoni: 033/867-591, 062/968-040


RAVNA PLANINA
Svi članovi Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u imaju popust od 10% na sve Ski pass-ove (ski karte) koje su u ponudi Ski centra Ravna Planina.

https://ski-rp.com/ 


 

opticom

Ako ste član Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u imate mogućnost povlaštene cijene u optici OPTICOM
-Popust na kupovinu sunčanih naočara od 10 %
-Popust na kupovinu korekcijskih okvira od 15 %
-Popust na kupovinu korekcijskih stakala od 15 %
Opticom d.o.o. Sarajevo je društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i popravke, trgovinu na veliko i malo ortopedskim pomagalima (korekcijskim okvirima i korekcijskim staklima) i sunčanim naočarima.

TC WISA Stup, Ul. Kurta Schorka 7, Kontakt tel. 033 452 993
https://www.facebook.com/opticom.doo


SVI članovi Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u kao i članovi njihovih porodica imaju mogućnost povlaštene cijene usluga POLIKLINIKE SVJETLOST:

  • popust na preglede i dijagnostičke pretrage – 30%
  • popust na lasersko skidanje dioptrije – 30%
  • popust na ostale operativne zahvate – 10%

U slučaju kada važe akcijski popusti na usluge, popusti se ne zbrajaju nego se primjenjuje popust koji je viši.


centrotours Ako ste član Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u možete ostvariti popust kod CENTROTRANS-EUROLINES   • 5% na grupna organizovana putovanja autobusom i avionom • 5% na ljetovanja na Jadranu, Albaniji i u Turskoj, kao i drugim destinacijama u zavisnosti od aktualne ponude. Gore navedeni popusti su kumulativni na postojeće akcijske popuste, specijalne ponude ili ponude sa već postojećim popustima, tj. dodaju se na postojeće pogodnosti. www.centrotours.ba Turska LJETO 2016


Olimpijski bazen Ako ste član Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u imate mogućnost korištenja Olimpijskog bazena Otoka po sniženim cijenama pojedinačnih karata za korištenje rekreativnih usluga : bazena, teretane i fitnes sale. Mjesečna pojedinačna karta za korištenje bazena, teretane i fitnes sale prva kupovina u koju je uključena i magnetna kartica iznosi 60,00 KM a svaka naredna kupovina 50,00 KM Polugodišnja pojedinačna karta za korištenje bazena, teretane i fitnes sale; prva kupovina u iznosu od 200,00 KM u koju je uključena i magnetna kartica, a za svaku narednu kupovinu cijena je 190,00KM Godišnja pojedinačna karta za korištenje bazena, teretane i fitnes sale; 340,00 KM u cijenu je uključena i magnetna kartica Sindikalnu kartu može koristiti i jedan član Vaše uže porodice (supružnici i djeca) isključivo pojedinačno, uz prijavu podataka člana koji će koristiti sindikalnu kartu, pri kupovini sindikalne karte na blagajni J.P.“Olimpiski bazen Otoka“ d.o.o. Sarajevo


Fitness centar „OXIDE GYM“
POJEDINAČNE MJESEČNE ČLANSKE KARTE za odrasle – termini boravka u Fitness centru „OXIDE GYM“ tokom redovnog rada teretane od 06.00 – 24.00h

– TERETANA po cijeni od 49KM po osobi
– TERETANA I AEROBIC po cijeni od 59KM po osobi
– DNEVNA KARTA po cijeni od 7KM

Ulica Džemala Bijedića 226, Sarajevo

http://oxide-gym.com/
https://www.facebook.com/oxidegym/


InFokus Optika

Optika InFokus osigurala je stalni popust za članove sindikata u iznosu od 30% na kompletan asortiman. Dodatna pogodnost je što popust vrijedi i za članove porodica.
Popust je moguće ostvariti u INFOKUS optici u ulici Zmaja od Bosne 58 (Socijalno – Šentada, preko puta Elektroprivrede).
Kontakt: 033/ 64 64 64
Za dodatne informacije možete posjetiti:
INFOKUS Optika: https://www.facebook.com/infokusoptika/ 
Instagram: https://www.instagram.com/infokusoptika/

SAMOSTALNI SINDIKAT RADNIKA U BHRT-u

Bulevar Meše Selimovića 12.
71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+387 33 408 008
info@bhrt-sindikat.ba

Back to Top