POZIV KANDIDATIMA ZA IZBOR PREDSJEDNIKA SSR u BHRT-u

No Comments on POZIV KANDIDATIMA ZA IZBOR PREDSJEDNIKA SSR u BHRT-u

Na osnovu člana 33. Statuta Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u, Upravni odbor Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u, na 49. sjednici Upravnog odbora održanoj 27. decembra 2018. godine u Sarajevu donio je zaključak da objavi:

POZIV KANDIDATIMA ZA IZBOR PREDSJEDNIKA

Pozivaju se svi zainteresovani članovi Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u da svoje kandidature za predsjednika SSR u BHRT-u dostave Upravnom odboru Sindikata, koji priprema izbornu Skupštinu Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u.

Uz prijavu za kandidaturu potrebno je dostaviti:

• Kratku biografiju
  • Program rada SSR u BHRT-u za 2019. godinu
  • Program rada SSR u BHRT-u za period od 2019. do 2022. godine

Prijave se dostavljaju izvršnom sekretaru sindikata (Elvis Čengić) do 29.01.2019. godine u 12 sati, u zatvorenoj koverti, sa naznakom “Kandidatura za predsjednika Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u”.

Nepotpune i neblagovremene prijave se neće uzimati u razmatranje.

O izboru predsjednika SSR u BHRT-u će odlučivati Skupština SSR u BHRT-u na svojoj izbornoj skupštini u februaru 2019. godine.