web analytics

Održan sastanak SSRuBHRT-u sa rukovodstvom Demokratske fronte

Održan sastanak SSRuBHRT-u sa rukovodstvom Demokratske fronte

Održan sastanak SSRuBHRT-u sa rukovodstvom Demokratske fronte

Comments Off on Održan sastanak SSRuBHRT-u sa rukovodstvom Demokratske fronte

Samostalni sindikat radnika u BHRT-u je u sklopu svojih aktivnosti na rješenju problema opstanka BHRT-a, još jednom zatražio sastanak sa predsjednicima svih relevantnih političkih partija u BiH.

Zbog toga, danas su predsjednik Demokratske fronte Željko Komić i generalni sekretar stranke Zlatko Miletić održali sastanak  sa rukovodstvom Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u.

Rukovodstvo sindikata državnog Javnog RTV servisa upoznalo je vodeće ljude DF-a sa ključnim problemima sa kojima se ova medijska kuća susreće.

DF pruža snažnu podršku BHRT-u kao medijskoj kući, kao i radnicima javnog servisa u njihovoj borbi za svoja prava. Poslanici DF-a u državnom i federalnom Parlamentu uradiće sve što je u njihovoj moći da se problemi u ovoj medijskoj kući počnemou rješavati, kako bi bila postignuta finansijska stabilnost i nezavisnost državnog Javnog RTV servisa, a samim tim i nastavak proizvodnje profesionalnog programa.

Rukovodstvo DF-a izrazilo je spremnost na svaku saradnju sa Samostalnim sindikatom radnika u BHRT-u i u budućnosti.

Samostalni sindikat radnika u BHRT-u će se odazvati pozivu svih onih koji smatraju da je BiH potreban jak i stabilan javni servis.

Podijeli:

About the author:

SAMOSTALNI SINDIKAT RADNIKA U BHRT-u

Bulevar Meše Selimovića 12.
71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+387 33 408 008
info@bhrt-sindikat.ba

Back to Top

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcf5 fashionshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời trang